PANAYIR GOURMET'E HOŞ GELDİNİZ! ! O HEP ARADIĞINIZ GURME LEZZETLER ANINDA KAPINIZDA!

Panayır Gourmet'in Mutlaka Tadılması Gereken 10 Lezzeti

Panayır Gourmet'in Mutlaka Tadılması Gereken 10 Lezzeti

21 yıldır gurme ve premium kalite lezzetleriyle İstanbul’da damakları şenlendiren Panayır Gourmet şimdi de yeni mağazasıyla Göcek’te hizmet vermeye başladı. Peki Panayır Gourmet’in mutlaka tadılması gereken en iyi 10 lezzeti nedir?  Sizler için belirledik.

SOMON FÜME

Yalnızca Norveç'ten temin ettiğimiz ve en kaliteli somonlardan yapılan lezzetli ve besleyici Somon Füme ile tanışın. Somon Fümemiz, deniz ürünleri severleri kesinlikle memnun edecek ağız sulandıran bir tat ve aroma yaratmak için doğal meşe ağacından özenle tütsülenmiştir. Katkısız olmasından dolayı, doğal lezzetinin ve sağlık yararlarının keyfini doyasıya çıkarmanızı sağlar. Somon Fümeyi soğuk sandviçler, salata, pizza ve makarnaya kadar çeşitli yemek tariflerinizde kullanabilirsiniz.

USKUMRU FÜME

En seçici damakları bile tatmin edecek lezzetli ve besleyici bir deniz ürünü seçeneği mi arıyorsunuz? Her yerde gurme yemek severlerin gözdesi olan Uskumru Füme tam size göre. Yetenekli şeflerimiz, tütsülemek için yalnızca en taze ve en kaliteli uskumruyu seçerken azami özeni gösterir ve her lokmanın lezzet ve besin değeriyle dolu olmasını sağlar. Geleneksel tütsüleme tekniklerini ve meşe ağacı parçalarını kullanan şeflerimiz, daha fazlasını istemenizi sağlayacak zengin ve farklı bir tat yaratmak için uskumruyu ustalıkla tütsüler.

 antrikot

DANA YAZILI ANTRİKOT

Dana Yazılı Antrikot, her yerine dağılan yoğun mermerimsi yağ dağılımı lezzetli etlerin başında geliyor. Antrikot, gerçek bir gurme lezzeti sunuyor. Kendine has lezzeti ve yumuşak dokusuyla damaklarınızda unutulmaz bir tat bırakacak. Naturel sızma zeytinyağıyla marine ederek döküm tavada veya ızgarada kızgın ateşte mühürleyerek pişirebilirsiniz. Balıkesir’den getirdiğimiz etleri dry aged yöntemiyle dinlendirerek en üst düzeyde lezzete ulaşmasını sağlıyoruz.

DALLAS STEAK

Barbekü tutkunuysanız o zaman Dallas Steak tam size göre! Lezzetli, taze ve özenle hazırlanmış etlerimizle doyumsuz bir lezzet deneyimi yaşayacaksınız. Kaburga kısmına bitişik olarak kesilen kemikli Dallas Steak, yağın homojen dağılımı sayesinde oldukça lezzetli oluyor. Naturel sızma zeytinyağıyla marine ederek ızgarada ve döküm tavada pişirebilirsiniz. Balıkesir Gönen’den soğuk zincir kırılmadan temin ediyoruz.

SİVAS ANTRİKOT PASTIRMA

Etin en özel yerinden, çemeni üzerinde, ince ince dilimlenmiş Sivas Antrikot Pastırması ağızda adeta eriyor. Sivas'ın geniş meralarında otlayan hayvanlardan elde edilen antrikottan doğal yöntemlerle pastırma yapılıyor. Kahvaltı, hamur işi ve pek çok yemeğe lezzet katmak için kullanabilirsiniz. Çemenli ve çemensiz olarak seçenekler var.

gravyerGRAVYER PEYNİRİ

Ülkemizin dünya mutfağına sunduğu en özel peynirlerin başında Kars Gravyeri geliyor desek abartmış olmayız. Yoğun aroması ve gözenekli yapısıyla çok özel bir yere sahip. Kars’ın 2 bin metre rakımında otlayan ineklerden elde edilen katkısız sütten hazırlanıyor. Mayalanmaya bırakılan peynir en az 6 ay dinlendirildikten sonra Buğatepe’den sofranıza geliyor.

EKLER

Lezzetli ve göz alıcı Ekler mi arıyorsunuz? Günlük hazırlanan Ekler, ustalarımızın özenle hazırladığı ve kaliteli malzemelerle yapılan, lezzetli ve şık pastane ürünleridir. Ekler çeşitleri arasında damak tadınıza uygun olanı seçin. Çikolatalı, kremalı, vanilyalı, çilekli gibi farklı tat seçenekleri ile Eklerlerimiz, tüm özel günlerinizde ve davetlerinizde lezzetli bir alternatif olabilir. Siz de en lezzetli Eklerlerimizi deneyin ve pastane lezzetini evinize taşıyın.

ÇİĞ KÖFTE

Türk toplumunun en çok sevdiği atıştırmalıkların başında çiğ köfte geliyor desek yanılmış olmayız. Antep Usulü Çiğ Köfte lezzetini Gaziantep'ten getirilen ince bulgur, biber salçası ve Şanlıurfa'dan temin edilen isottan alıyor.  Damaklarınızı şenlendirecek Çiğ Köfteyi günlük olarak etsiz hazırlıyoruz.

İÇLİ KÖFTE

Türkiye'nin pek çok yerinde içli köfte yapılıyor ama gastronomi başkenti olan Gaziantep'in yorumu lezzetiyle diğerlerinden öne çıkıyor. Şeflerimiz dana ve kuzu döşü karıştırarak iç harcı hazırlıyor. Doyurucu ve besleyici Antep Usulü İçli Köfte nar gibi kızartılarak servis ediliyor. Özel günleriniz için toplu sipariş de verebilirsiniz.

 enginar

ENGİNAR

Doyurucu ve lezzetli bir seçenek arayanlar için taze enginar tam da aradığınız lezzet olabilir.
Doğal bir antioksidan kaynağı olan taze enginarı mutfağınıza dahil etmenizi öneriyoruz! Ayrıca, düşük kalorili olması sayesinde diyet programlarınızda da tercih edebilirsiniz. Sağlıklı beslenmenin vazgeçilmez sebzelerinden Enginar, Panayır Gourmet’te en taze haliyle sizi bekliyor.  Hem kendi başına hem de salatalarda, yemeklerde kullanabilirsiniz.

Panayır'da Ara

E Bültenimize Abone Olun

Birbirinden lezzetli gurme tatlar hakkında bilgiler almak, özel indirimler, kampanyalar ve kaçırmak istemeyeceğiniz fırsatlar için abone olun!

Sepetiniz